гр. София, бул. „Европа“ 138, 1360 Складово-производствена зона 02/4233611 office@nnclima.bg Понеделник - Петък: 9.00-17.00
Image

Капитал Форт

Image

Сити Тауър

Image

Бизнес Сграда GOLDLINE

Отоплителни Системи

Отоплителните системи, които предлагаме, могат да бъдат изпълнени с котли, работещи на течно, газообразно или твърдо гориво, както и на биомаса или термопомпи.

прочети още

Вентилационни Системи

Изпълняваме проекти на общообменна вентилация, кухненска вентилация, вентилация, свързана с отвеждане и филтриране на вредни газове, прахоотвеждане, димоотвеждане, пневмотранспорт.

прочети още

Климатични Системи

Предлагаме решения за климатизация от тип - моносплит, мултисплит, VRF системи- двутръбни или тритръбни , както климатични инсталации с междинен студоносител - двутръбни или четиритръбни.

прочети още

Защо нас

Компанията проектира, доставя, монтира и сервизира отоплителни, вентилационни и климатични системи. За целта разполагаме с мотивиран и обучен екип с опит в областта. Изпълнявали сме проекти на индустриални сгради, офис площи, магазини, заведения, хотели и частни сгради.

Компанията притежава съвременни машини и транспортни средства, необходими за изпълнение на проекти, свързани с отопление, вентилация и климатизация.

Един проект считаме за успешен, когато е завършен в определения срок за определения бюджет и да изпълнява функциите, за които е създаден. За да изпълнява функциите си в течение на времето, един проект трябва да разполага и с добра сервизна поддръжка. Компанията предлага и сервизни услуги.

Нашата цел е удовлетворение на клиентитите в най-висока степен.

Партньори


Toshiba
Carrier
Inter-metal
BOSCH